Cryptocurrency kopen op Litebit

Je kan op het internet op talloze websites bitcoins en andere cryptocurrency kopen. Echter wanneer je net begint met alles omtrent cryptocurrency dan zijn er waarschijnlijk nog vele vraagtekens waar je mee wilt beginnen. Wanneer je ergens cryptocurrency zoals bitcoin koopt dan heb je ook een wallet nodig. Er zijn zeer veel mogelijkheden om aan een wallet te geraken, maar daarvoor hebben we hier een andere artikel. Dit en nog veel andere redenen zijn de reden waarom ik Litebit zeker kan aanraden voor mensen die klein willen beginnen met cryptocurrency.

Wat is Litebit.

Litebit is een website welke internationaal bekend staat voor het kopen en verkopen van cryptocurrency. Zo kan je bitcoin maar nog een 50 tal andere coins kopen en verkopen op Litebit. Ikzelf ben ook begonnen op Litebit voor de volgende redenen.

– Website is ook in het Nederlands.
– Zeer goede support.
– Makkelijk aankopen en verkopen van cryptocurrency.
– Zeer goed overzicht van de koersen van alle cryptocurrency.
– Statistieken op uur, dag, week, maand en jaar.
– Ze hebben zelf een wallet welke je kan gebruiken.

Vooral dat laatste is een enorm voordeel voor mensen die willen beginnen met cryptocurrency. Je kan 1 of meerdere cryptocurrency op Litebit kopen en stockeren op jouw account. Wanneer je nu echt fors gaat investeren raad ik wel een hard wallet aan, je account kan altijd gehackt worden en dan kunnen de hackers al je cryptocurrency versturen naar hun account en deze zal je nooit nog terug krijgen. Echter is Litebit een zeer veilige website en hier wordt dagelijks op toegekeken door hun team. Begin je dus klein met niet teveel geld, dan kan je perfect je geld stockeren op jouw wallet te vinden op jouw persoonlijk account.

Nadelen van Litebit.

Ik ken maar 1 nadeel. Litebit zelf neemt zoals elke koop en verkoopsite van cryptocurrency een eigen commissie. Deze ligt bij Litebit wel iets hoger dan bij andere online te vinden koop en verkoopsites. Echter vind ik dit perfect aanvaardbaar voor alle voordelen je terug krijgt voor een beginnende cryptocurrency belegger.

Valt er geld te verdienen met Litebit ?

Ik kan je alvast zeggen dat er zeker en vast geld valt te verdienen met Litebit. Zelf ben ik nu 1 maand bezig en ben met een €350 begonnen verspreid over vele verschillende cryptocurrency coins. Heb 12 verschillende cryptocurrency gekocht en allemaal zijn ze gestegen. De meeste met +- 1.4% , 3 met +- 2% en 1tje met 5%. Dit zijn enorme stijgingen in een periode waar ze cryptocurrency hadden zien crashen. Mijn €350 staat 1 maand later op €780. Laat het zo maar enkele maanden doorgaan zou ik zeggen 🙂

Zelf hou ik een lijst bij in excel van de statistieken vanaf het begin ik ben begonnen op Litebit. Heb je zelf interesse in de iets duidelijkere statistieken begonnen vanaf 05-11-2017 op Litebit van alle cryptocurrency die je kan kopen en stockeren op hun online wallet? Laat mij dit dan weten in een reactie op deze pagina. Wanneer hier interesse naar is zal ik deze openbaar maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *